Anasayfa Mobil Instagram’a Snapchat’teki Gibi Hikaye Özelliği Geldi!

Instagram’a Snapchat’teki Gibi Hikaye Özelliği Geldi!

0
0
2,362

Instagram’a gelen son güncelleme ile Snapchat’ten alıştığımız “Hikayem” özelliği hayatımıza girdi. Artık fotoğraf ve videolarınızı kısa zaman dilimlerinde paylaşabilirsiniz.

Salı günü gelen bu yeni özelliği kullanmak için uygulamanın son sürümüne güncellemeniz gerekmektedir. Artık arkadaşlarınızın hikayesinde paylaştığı fotoğraf ve videoları slayt halinde izleme imkanına sahipsiniz. “Hikayem”e koyduğunuz fotoğraf ve videolar 24 saat içinde otomatik olarak silinecektir.

Snapchat’ten bire bir bu özellikleri kopyalayan Instagram yoksa Snapchat’e savaş mı açtı?

Hikayenize eklediğimiz fotoğrafları emojiler ve metinlerle süsleyebilirsiniz.

Hikayenizi Oluşturun:

Uygulamamızı güncelledikten sonra ana sayfada sol üst köşede artı simgesi belirecektir. Bu kısmı tıkladıktan sonra hikayemizde paylaşmak istediğimiz fotoğraf yada videomuzu kaydedip işlemimizi tamamlıyoruz.

13931607_10209976912369238_1566796781_o.png

IMG_1445

Fotoğraflarınızı Süsleyin:

Fotoğraflarınızı süslemek için Aa simgesini tıklayıp  metin girebilir veya kalem simgesi ile sanatsal becerilerinizi arkadaşlarınıza sergileyebilirsiniz.

IMG_1440

Henüz Snapchat’teki gibi yüzünüze köpek filtresi koyamasanız da Instagram ekibi gelecekte bu yönde şüphesiz ki daha güzel çalışmalar yapacaktır.

Snapchat’teki gibi Hikayenizi Kimlerin İzlediğini Görebilirsiniz:

13901956_10209976999611419_872310033_o

Paylaştığınız hikayeleri Snapchat’teki gibi kimlerin izlediğini görebilirsiniz. Hikayemiz açıkken ekranı yukarı kaydırdığımızda izleyen arkadaşlarınızın listesi karşınıza çıkacaktır. Ayrıca paylaşılan hikayeleri kimlerin göreceğini seçebileceğimiz seçenek de bulunmaktadır.

Başkasının Hikayesine Yorum Yapmak:

13898200_10209977038852400_1560654849_o

Arkadaşlarınızın hikayelerine cevap atabilir onlara düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Bunun için ilginizi çeken hikayeyi izlerken ekranı yukarı kaydırıp mesaj ekranı karşımıza çıkacaktır. Düşüncelerimizi yazıp gönder seçeneğini tıklayınca arkadaşınızın “DM” ekranına mesaj olarak iletilecektir.

Hikayemizde ki Fotoğraf veya Videolarımızı Kaydetme veya Silme:

Bazı zaman gelir ki hikayemize koyduğumuz fotoğrafların 24 saat içinde silinmesini istemeyiz. Böyle durumlarda yayınladığımız fotoğrafın sağ alt kısmında üç noktaya tıkladığımızda kaydet seçeneğinden kaydedebilir yada beğenmediğiniz fotoğrafı sil seçeneği ile yok edebilirsiniz.

13902034_10209977054532792_968837817_o

 

 

Daha fazla haber için tıklayın...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlginizi Çekebilir

Samsung, Giriş seviyesi Telefonları Unutmadı

Samsung yetkililerinin yapmış olduğu açıklama, giriş segmentindeki telefon kullanıcılarını…